CCR a dat liber la eutanasia câinilor maidanezi. Vadim: S-a depășit orice limită a crimei în România

caini-maidanezi
caini-maidanezi

Judecătorii Curții Constituționale a României au respins sesizarea de neconstituționalitate a celor 29 de parlamentari cu privire la legea eutanasiei

Judecătorii au dat liber la eutanasia câinilor, iar legea poate fi trimisă spre promulgare către președintele Traian Băsescu. Președintele a declarat anterior că va promulga, fără rezerve, eutanasia câinilor fără stăpân.

Judecătorii CCR au respins ca neîntemeiată sesizarea şi au apreciat că articolul declarat anterior neconstituţional a fost pus în acord cu decizia Curţii şi că eutanasierea nu mai este o măsură lăsată exclusiv la îndemâna autorităţilor locale, deoarece legea spune în ce condiţii se poate ajunge la uciderea maidanezilor, aceasta fiind o ultimă şi extremă soluţie.

Decizia CCR este definitivă şi general obligatorie. Proiectul de lege urmează să fie trimis spre promulgare. Legea va fi pusă în aplicare după publicarea sa în Monitorul Oficial.

Corneliu Vadim Tudor a declarat: "Se va declanșa un scandal internațional colosal. Imaginea țării va fi făcută țăndări. Occidentul civilizat nu tolereză asemenea atrocități care nu au justificare și nu rezolvă problema. Vom sesiza comunitatea internațională. Oamenii aia nu înteleg cum s-a întors România la barbarie. Cine le dă voie acestor asasini să șocheze Europa unită?".

El a adăugat, la Antena 3: "E Parlament de hingheri. Voi adresa tututor oficialilor Europei un protest. S-a depășit orice limită a crimei aici în România. Eu iubesc țara asta și vreau să o salvez".

Sociologul Marius Pieleanu a declarat că "e ruşinos pentru poporul român, sunt stupefiat de ce se întâmplă. Trebuie să ne obişnuim cu ideea că vor fi masacrate mii de animale".

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel