Cazul Vlad Pascu. Emilia Șercan arată cu degetul către Poliția Româniă: Sper ca familiile celor doi tineri uciși să o introducă în proces, ca parte responsabilă civilmente

Sursa foto: captură video Antena 3
Sursa foto: captură video Antena 3

Jurnalista Emilia Șercan arată cu degetul spre Poliția Română, spunând că poartă vina acestei tragedii.

"Eu sper ca familiile celor doi tineri uciși de individul drogat, care fusese lăsat de poliție să plece cu mai puțin de o oră înainte de a produce tragedia din 2 Mai, să introducă Poliția Română în procesul în care Matei Vlad Pascu va fi judecat, ca parte responsabilă civilmente. 

Poliția Română poartă nu numai răspunderea morală pentru uciderea celor doi tineri, ci are și o răspundere legală după ce l-a avut în mână pe șoferul drogat cu mai puțin de o oră înainte de carnagiu și l-a lăsat să plece fără să facă cercetări corespunzătoare în legătură cu el. 

Sper din tot sufletul ca familiile să găsească avocați buni și să aibă putere să ducă această bătălie juridică, care prin importanța ei transcende tragediile lor personale. 

Iar dincolo de asta, mai există și o responsabilitate administrativă, pe care șeful Poliției Române, chestorul Benone Matei, în timpul mandatului căruia s-au întâmplat o mulțime de nenorociri, ar trebui să o plătească cu funcția. Un astfel de eșec nu poate fi plătit numai de niște agenți din Vama Veche, un asemenea eșec înseamnă management dezastruos", a scris Emilia Șercan pe Facebook.

Vlad Pascu a fost arestat pentru 30 de zile şi este cercetat penal pentru ucidere din culpă, părăsirea locului accidentului, conducere sub influenţa unor substanţe interzise şi vătămare corporală din culpă. În urma tragicului accident, și-au pierdut viața o tânără de 20 de ani și un tânăr de 21 de ani. De asemenea, au mai fost răniți doi tineri, de 19 ani, respectiv 20 de ani și o tânără de 20 de ani. 

În momentul în care a fost testat cu aparatul drugtest de către polițiști, după accident, rezultatul a ieșit pozitiv pentru cocaină, amfetamină şi metamfetamină.

Vezi și: Răsturnare de situație cu accidentul de la 2 Mai. Cu o oră înainte de accident, Vlad Pascu a fost la sediul Poliției, pentru că se găsiseră droguri asupra sa, dar nu a fost testat 

Acum 3 luni, Vlad Pascu a sunat la 112 să spună că cineva a intrat peste el în casă. Tatăl său le-a zis polițiștilor că fiul său e drogat

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel