Acum 3 luni, Vlad Pascu a sunat la 112 să spună că cineva a intrat peste el în casă. Tatăl său le-a zis polițiștilor că fiul său e drogat

Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash
Foto cu caracter ilustrativ: Unsplash

Apar noi informații privitoare la Matei-Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți la Facultatea de Geografie.

Matei-Vlad Pascu, tânărul care a ucis doi studenți la Geografie în localitatea constănțeană 2 Mai, a mai avut probleme cu drogurile în trecut. O primă legătură a acestuia cu drogurile a fost consemnată în 2020, când asupra sa au fost găsite 0,68 grame de canabis. Chiar dacă acesta trebuia să fie pedepsit conform legii 143/2000, Matei-Vlad Pascu a fost iertat de procurori.

Acum, potrivit Antena 3 CNN, apar noi informații privitoare la problemele pe care Matei-Vlad Pascu le avea cu drogurile.

Se pare că în luna mai a acestui an, tânărul a sunat la numărul de urgență 112 și le-a spus celor de la celălalt capăt al apelului că cineva a intrat peste el în casă. În momentul în care polițiștii au ajuns la locuința băiatului, tatăl acestuia i-a liniștit și le-a spus că fiul său are probleme cu drogurile.

CITEȘTE ȘI        -       Ca autori ai tragediei dintre stațiunile 2 Mai și Vama Veche, ne putem gândi și la alți vinovați, în afară de tânărul șofer drogat

Roberta Marina Dragomir și Sebastian Andrei Olariu au fost uciși în localitatea 2 Mai, după ce Matei-Vlad Pascu, aflat sub influența drogurilor, a intrat cu mașina într-un grup de 8 tineri.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt1
YesMy - smt4.3.1
pixel