Cazul Sharei, eleva olimpică de 16 ani omorâtă aparent de droguri: Aici este o mare gafă pe care o fac în anchetă

Sursa Foto: FreePik
Sursa Foto: FreePik

Au apărut noi detalii revoltătoare în cazul morții Sharei, eleva olimpică de 16 ani care a murit din cauza drogurilor, după o întâlnire cu un tânăr cunoscut pe internet.

În cadrul unei apariții la România TV, fostul ministru al Educației, Ecaterina Andronescu, alături de avocatul Armin Sarchizian, au comentat noi detalii din cazul Sharei, eleva olimpică de 16 ani care a murit din cauza drogurilor, după o întâlnire cu un tânăr cunoscut pe Internet.

În ultimele clipe din viața Sharei, 16 minute de filmare, se arată că polițiștii și familia tânărului de 19 ani, care de altfel are și antecedente penale, par total dezinteresați de soarta fetei. Unul dintre primii polițiști ajunși la fața locului a fost surprins pe imaginile de pe camere că a stat relaxat, pe canapea, minute în șir pe telefon pe rețelele de socializare, în timp ce Shara era resuscitată de către medici. Eleva de 16 ani ar fi murit din cauza unei supradoze de tip cristal, iar medicii legiști au descoperit la autopsie și o combinație de 3 droguri sintetice. Agenții care au ajuns primii la fața locului sunt cercetați disciplinar pentru că au tratat cazul ca pe un accident simplu, nerealizând toate procedurile necesare. 

"Poliția de ce nu anchetează și nu se duce pe urma dealerilor?" 

"Eu mai întreb ceva. Poliția de ce nu anchetează și nu se duce pe urma dealerilor? Drogurile nu au venit pe coș, bănuiesc. Tânărul acesta le-a cumpărat de la niște dealeri. El este închis? Teoretic ar putea să obțină niște informații legate de cine i-a oferit aceste droguri foarte puternice, devastatoare", a spus Ecaterina Andronescu.

"Păi haideți să vedem ce trebuiau să facă polițiștii la fața locului. Sigur, nu trebuiau să intervină în manevrele de resuscitare, era problema medicilor. Totuși, polițistul are obligația să izoleze locul faptei, să prezerve mijloacele de probă, adică dacă se găsesc prafuri sau cutii să fie, evident, păstrate. De asemenea, să verifice locurile în care ar putea fi făcute dispărute aceste droguri, toalete, gunoaie și cel mai important persoanele care se aflau în proximitatea locului să fie identificate, ținute pe loc, și izolate. Aici este o mare gafă pe care o fac în anchetă. Sunt lăsații oamenii care sunt găsiți acolo împreună și probele se contaminează, adică vorbesc unii cu alții, cu alte cuvinte", a afirmat avocatul Armin Sarchizian.

Se pare, conform sursei citate, că medicii au presupus că tânăra de 16 ani a suferit un avort, dată fiind hemoragia pe care o avea când au găsit-o în stare critică. Dar nu fusese însărcinată și nu trecuse printr-un avort. 

Situația este confuză, iar familia tinerei, în căutare disperată de răspunsuri, a început a ancheta pe cont propriu situația care le-a ucis fiica. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel