Cazul mezzosopranei Maria Nicoară din Iași. Cercetări pentru tentativă de omor

Maria Macsim Nicoară  Foto: Facebook
Maria Macsim Nicoară Foto: Facebook

Procurorii din Iași au început cercetările într-un dosar penal in rem pentru tentativă de omor, după ce mezzosoprana Maria Macsim Nicoară  de la Opera Națională a fost găsită în stare gravă în locuința sa.

Maria Macsim Nicoară, solista Operei din Iași,  este internată la terapie intensivă, cu leziuni la cap, coloană și bazin. Soțul și soacra acesteia au susținut că artista ar fi  căzut pe scări și că totul a fost un accident, însă nu au chemat salavarea imediat, ci după câteva ore. Din acest motiv, au și apărut suspiciunile anchetatorilor, potrivit stirileprotv.ro.

Mezzosporana Maria Macsim Nicoară a fost găsită în stare gravă în locuința ei din localitatea Aroneanu, de lângă Iași. Dusă de urgență la spitalul de neurochirugie, a intrat direct în sala de operație. Acum este în comă.

Împrejurările în care artista a ajuns în această stare sunt încă neclare pentru anchetatori.

Soacra ei a sunat la 112 și a spus că mezzosoprana a căzut pe scări, dar indiciiile strânse de criminaliști îi fac pe procurori să bănuiască altceva. Suspiciunile au apărut când s-a aflat că apelul de ajutor a fost făcut la câteva ore după ce solista suferise leziunile severe.

Mezzosoprana Maria Macsim Nicoară locuia împreună cu soțul ei.

Avocatul bărbatului susține că ar fi fost vorba de un accident, dar vorbește și despre consum de alcool. În același timp, recunoaște că apelul la 112 a fost făcut târziu.

Procurorii din Iași au deschis un dosar penal in rem și fac cercetări pentru tentativă de omor. Anchetatori au ridicat din casa mezzosopranei mai multe probe și i-au audiat pe soțul și pe soacra ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel