Cazul copilului ucis de câini a fost preluat de Parchetul General

parchet
parchet

Dosarul privind modul  în care  copilul de patru ani a fost mutilat și ulterior omorât de câini în zona Parcului Tei din Bucureşti va fi preluat de la procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Capitalei de cei ai Parchetului instanţei supreme, care vor continua ancheta în acest caz.

"Prin rezoluţia din data de 4.09.2013, în temeiul dispoziţiilor art. 209 alin. 41 din Codul de procedură penală, s-a dispus preluarea cauzei având ca obiect decesul minorului A. I. C. (în vârstă de 4 ani) de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, în vederea efectuării urmăririi penale de către procurori din cadrul Secţiei de urmărire penală şi criminalistică", se arată într-un comunicat al  Parchetului  General.

Surse judiciare au precizat, pentru Mediafax, că în acest caz vor fi menţinute toate actele de cercetare efectuate până în prezent, precum rezultatul necropsiei, procesul verbal de cercetare la faţa locului şi declaraţiile unor martori.

 Parchetul Capitalei a anunţat anterior că procurorii bucureşteni vor cerceta împrejurările în care a murit copilul de patru ani muşcat de câini vagabonzi în Capitală, în acest caz fiind constituit un dosar penal, urmând să fie făcute şi verificări privind respectarea legislaţiei legate de gestionarea câinilor fără stăpân.

Parlamentul va lua în dezbatere, săptămâna viitoare, legea maidanezilor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel