Cazul Caracal, vinovați. Chirieac: ”Pe oamenii ăștia noi i-am deranjat! Știți ce mă înspăimântă?”

Cazul Caracal ridică foarte multe întrebări, de la intervenția polițiștilor, la lipsa cadavrului fetei dispărute, chiar dacă procurorii au început, încet, încet să adune dovezi solide legate de prezența Alexandrei în mașina suspectului.

Una dintre întrebările puse într-o emisiune de duminică la prânz, la România Tv, a fost dacă există cineva care o caută pe Alexandra:

”Nu o o caută nimeni”, a fost de părere analistul Bogdan Chirieac. ”Știți ce mă înspăimântă, la fel de mult ca și crimele astea înfiorătoare? Valul de dezinformare fără precedent și felul în care diverși încearcă în toate felurile să muște din trupușoarele sfârtecate ale acestor copii. Aud indivizi care duc dorul protocoalelor și care spun că unde-i colaborarea? Că SRI putea localiza, dacă se interesa cineva, însă alta este protocolul dintre Înalta Curte și SRI, unde SRI dădea sentințe! Și vrem protocoalele înapoi!”, a declarat Chirieac.

”Mai departe. Avem de-a face cu neglijența crasă, incompetența criminală a procurorului și a polițiștilor de acolo. Din aprilie s-a înregistrat prima răpire. Nu au luat-o în seamă. Apoi aflăm că o femeie, vecina lui Gheorghe Dincă, a sunat la 112, spunând că se întâmplă ceva. Poliția nu a luat în seamă apelul. Pe oamenii ăștia noi i-am deranjat! N-are legătură STS-ul. Știți ce vină are STS-ul? Din 2017, Uniunea Europeană le-a dat zeci de milioane de euro să facă localizare. Fiindcă sistemul care funcționa de acum 15 ani nu era decât pentru telefoane fixe, că așa era tehnologia atunci. Vina STS-ului este că, din cauza legislației, de doi ani lenevesc cu licitația”, a mai precizat analistul Bogdan Chirieac.

Cercetările la locuinţa lui Gheorghe Dincă, bărbatul suspectat în cazul dispariţiei fetei de 15 ani din Dobrosloveni, au fost reluate duminică dimineaţa. La faţa locului a fost adus şi bărbatul, pe numele căruia a fost emis mandat de arestare preventivă, fiind acuzat de viol şi trafic de minori. Anchetatorii încearcă să găsească noi indicii şi probe în acest caz.

Citește și:

Caz Caracal - Primele probe ADN au sosit. Alexandru Cumpănașu confirmă

DIICOT, noi informații de la 'Casa Groazei' din Caracal. "Aşteptăm rezultatul unor analize ştiinţifice"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel