DIICOT, noi informații de la 'Casa Groazei' din Caracal. ”Aşteptăm rezultatul unor analize ştiinţifice”

Procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu, a făcut primele declarații de la casa suspectului în cazul crimei de la Caracal.

S-au găsit noi probe în curtea suspectului, în această dimineață, informații noi fiind oferite de procurorul șef adjunct al DIICOT, Georgiana Hosu:

”Procurorii de caz sunt aici și am venit să continuăm profesionist ceea ce s-a făcut până acum. Vă asigur că toate informațiile le veți afla la momentul oportun. S-au făcut pași. Informațiile acestea care apar în cadrul anchetei cred că fac foarte mult rău și rudelor și oamenilor care sunt apropiați de cele două victime. Este dificilă ancheta, este o suprafață foarte mare care trebuie luată la milimetru. Zilele următoare vom avea primele concluzii”, a spus procurorul.

”Colegii mei s-au mișcat foarte repede pe o cauză pe care aveam foarte puține indicii. Nu cred că se putea mai mult. Dacă s-ar fi putut mai mult, vom recunoaște. Faptul că suspectul nu este cooperant nu îngreunează ancheta. Infracțiunile trebuie probate cu probe”, a mai precizat ea.

Legat de posibilitatea ca suspectul să aibă un complice, ea a declarat: ”Încercăm și o asemenea pistă. Important în acest moment sunt cele două victime. Haideți să nu ne pronunțăm. A fost un timp în care totul s-a condensat. Suntem toți la serviciu, colegii mei stau aici de pe 26. Încadrarea este de competența DIICOT, nu de crimă organizată. La final va fi făcută încadrarea corectă. Trebuie să așteptăm rezultatul unor analize științifice pe care le vom valorifica. 

Legat de posibilitatea să fi avut un complice, ea a spus că nu dorește să înlăture nicio pistă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel