Caz șocant în Neamț. Un copil de 2 ani a fost bătut de mamă și de concubinul ei. Este în COMĂ

Sursă foto: Pexels
Sursă foto: Pexels

O mamă, împreună cu concubinul ei, și-a bătut crunt copilul de doi ani, minorul fiind acum în comă, în urma loviturilor repetate primite. 

Un copil în vârstă de doi ani a fost internat în spital, în stare gravă, după ce a fost bătut de mamă şi de concubinul acesteia, în localitatea Urecheni din judeţul Neamţ, scrie Agerpres. 

Potrivit unor surse judiciare, mama copilului a sunat la 112 şi a solicitat o ambulanţă pentru copilul său, care ar suferi o criză epileptică. Transportat la spital, pacientul a fost examinat şi s-a constatat că a fost victima unor violenţe. Pe corpul copilului au fost descoperite urme ale unor lovituri mai vechi, transmite portalul stirilekanald.ro.

Cei doi agresori au fost reținuți

Medicii au sesizat poliţiştii, iar aceştia au declanşat o anchetă în urma căreia mama şi concubinul acesteia au fost reţinuţi pentru comiterea infracţiunilor de vătămare corporală şi rele tratamente aplicate minorului.

Marţi, magistraţii Judecătoriei Târgu Neamţ au emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile pe numele celor doi.

Potrivit anchetatorilor, femeia este din satul Bijghir, judeţul Bacău, dar s-a mutat la concubinul ei din comuna Urecheni, judeţul Neamţ.

Concubinul mamei ar fi minor

Potrivit informațiilor furnizate de Realitatea PLUS, mama copilului are 20 de ani și concubinul acesteia 17. Agresiunea ar fi avut loc în locuința tânărului. Copilul este plasat în acest moment în comă de gradul patru, scrie Realitatea.net

Anchetă la Arad, după ce un tânăr ar fi agresat sexual un copil

Este anchetă la Arad, după ce un bărbat în vârstă de 22 de ani ar fi agresat sexual un copil de 6 ani pe un câmp din localitatea Zădăreni, județul Arad.

Polițiștii arădeni au fost sesizați prin apel la 112, sâmbătă, despre o agresiunea sexuală asupra copilului în vârstă de 6 ani, pe un câmp de pe raza localității Zădăreni.

Oamenii legii l-au reținut pe cel bănuit de această faptă, un tânăr în vârstă de 22 de ani.

În prezent, cercetările sunt continuate sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Arad. Citește AICI mai multe. 

Vezi și: Copil din Capitală, bătut cu bestialitate de un alt minor. "Te rog, lasă-mă". Mărturia unei mame: Nu iese din casă, l-au amenințat că-i dau foc

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel