Caz șocant în Norvegia: 9 români au fost arestați

Mai multe echipaje au fost trimise la o benzinărie, după ce angajații acesteia și mai mulți clienți au sunat la numărul de urgență pentru a cere ajutor.

Conform presei locale din Nigeria, incidentul a avut loc în jurul orei 9.30. Unul dintre angajații benzinăriei a declarat că inițial cele două grupuri de români s-au certat în stație. La scurt timp au început să se lovească cu obiecte din interiorul stației de alimentare. 

Potrivit presei locale, incidentul a avut loc în jurul orei 9 și 30 de minute. 

“Au folosit și lopețile pentru zăpadă. Am fost obligați să ne baricadăm și să așteptăm forțele de ordine pentru ne-am temut pentru propria viață”, a declarat Kevin Johnsen, angajatul benzinăriei.

Șeful poliției locale a confirmat acest accident, declarând pentru jurnaliști că persoanele reținute au fost duse la o secție de poliție pentru a da declarații. În urma altercației, mai mulți români prezentau urme de violență.

[citeste si]

Imaginile surprinse de camerle de filmat au fost preluate de către autorități pentru identificarea autorilor violențelor. O parte dintre vinovați au fugit de la locul faptei. Până în momentul actual au fost arestați 9 români.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel