Căutat internațional, ARESTAT în România

Catuse
Catuse

Un tânăr cu cetăţenie româno-maghiară, căutat la nivel internaţional de autorităţile judiciare din Danemarca, a fost depistat şi reţinut de lucrători ai Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei în punctul de trecere a frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, a informat, purtătorul de cuvânt al instituţiei, Radu Lungu. 

"Bărbatul reţinut, Ioan S., de 27 de ani, are dublă cetăţenie, româno-maghiară şi era căutat de către autorităţile daneze. (...) În urma verificărilor efectuate pentru ieşirea din România, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul figurează ca fiind urmărit internaţional. Pe numele acestuia, autorităţile din Danemarca au emis în data de 27.12.2016, un mandat european de arestare pentru săvârşirea unor infracţiuni de furt calificat", Radu Lungu pentru Agerpres.

Persoana reţinută de poliţiştii de frontieră din punctul Urziceni a fost predată unui echipaj din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare, în vederea luării măsurilor legale ce se impun. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel