Câți oameni s-au uitat la Oscar 2012

oscar 2012
oscar 2012

Aproape 40 de milioane de telespectatori au urmărit, duminică seară, ceremonia anuală de decernare a premiilor Oscar, organizată la Hollywood, unde filmul francez "The Artist" a fost marele câştigător al galei.

Circa 39,3 milioane de persoane au urmărit gala premiilor Oscar, transmisă în direct de postul american ABC, cu 4% mai mult decât anul trecut, au anunţat editorii revistei Variety, citând cifrele publicate de cabinetul Nielsen.

Potrivit revistei Variety, creşterea de audienţă s-a datorat revenirii veteranului Billy Crystal în calitatea de prezentator principal al galei. Billy Crystal, în vârstă de 63 de ani, a prezentat, duminică seară, pentru a noua oară gala de decernare a premiilor Oscar.

Anul trecut, Academia de film americană, asociaţia care acordă premiile Oscar, a încercat să inoveze, în speranţa de a atrage tinerii telespectatori, acordând calitatea de prezentatori principali ai ceremoniei tinerilor actori Anne Hathaway şi James Franco, în vârstă de 29 de ani, respectiv 33 de ani, însă prestaţia lor a fost aspru criticată în presa de specialitate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel