Câţi bani a luat Duckadam de la FCSB. Becali: Vreau să îl acuz de minciună

Gigi Becali a anunţat câţi bani a luat Helmuth Duckadam de la FCSB. Replica portarului de legendă nu s-a lăsat aşteptată. 

"Nu fac niciun fel de acuză la adresa lui, doar spun adevărul. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună, deci în 10 ani a câștigat de la mine 300.000 de euro de la mine nevenind cam niciodată, nu prea a venit, adică a venit de câteva ori.

Eu i -am spus: te rog, du-te să te ocupi de portari, ai mână liberă. Dar nu s-a dus. Eu spun adevărul. Vreau să-l acuz, fără să se supere, de minciună. El a spus că nu a fost niciodată invitat la deplasările din străinătate. El a fost la 26 de deplasări, dar nu a vrut el să meargă. Vi le dau pe o foaie.

Duckadam a câştigat din 2010 până azi 300.000 de euro de la mine, fără să lucreze nimic.", a declarat Gigi Becali, într-o conferinţă de presă.

Ce a răspuns portarul de legendă al Stelei 

"Vreau să îl informez pe domnul Becali că la mine în familie nu se acceptă minciuna şi că subalternii dânsului l-au informat greşit. Am făcut acele deplasări pentru că am reprezentat clubul.

Eu cred că banii i-am meritat cu vârf şi îndesat, chiar dacă unii din colaboratorii dânsului nu au fost de acord. Vreau să îi informez pe colaboratorii care i-au dat acea listă că eu din 2003 sunt rezident american cu acte în regulă. Nu am venit la FCSB ca să fac deplasări. Le-am făcut pe la echipa naţională.

Le doresc baftă în continuare. Cei din jurul dânsului îl mai informează, "prietenii mei" de lângă dânsul. Eu nu ma dezic de echipă. A fost o perioadă bună din viaţa mea, un episod din viaţa mea. Nu mă dezic de nimic", a declarat Duckadam, pentru Antena Sport

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel