Catedrala Mântuirii Neamului, incidente. BOR, măsură urgentă

Catedrala Mântuirii Neamului poate fi vizitată și după orele 15.00. BOR a luat o măsură urgentă după incidentele de joi. 

Oranizatorii au fost luați prin surprindere, joi, la Catedrala Mântuirii Neamului, când miile de oameni au dărâmat gardurile jandarmilor și s-au îmbulzit să ajungă în interior. Jandarmii si preoții nu au putut stăpâni valul de oameni care s-au grăbit să vadă catedrala știind că accesul pentru public se face până la ora 15.00. 

După îmbulzeala în urma căreia multe persoane s-au accidentat, Biserica Ortodoxă Română a decis să prelungească programul.

"Din această rațiune înaltă s-a luat în calcul prelungirea programului de acces al credincioșilor în biserică, inclusiv prin Sfântul Altar până în această seara, în jurul orei 20.00, dar nu mai târziu, pentru că încep pregătirile spețiului și amenajarea lui pentru mâine când este hramul Sfântului Andrei. Dar mâine, după Sfânta Liturghie, de asemenea, dacă vor fi solicitări, vor putea intra în biserică.  Așadar, nimeni să nu se teamă că nu va putea intra în catedrala națonală în aceste zile ale sfințirii sale", a declarat Vasile Bănescu, purtătorul de cuvât al BOR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel