Catastrofă pentru Juventus. Pierderi imense!

bursa bucuresti
bursa bucuresti

Înfrângerea de acasă, 0-3, în faţa celor de la Real Madrid, le-au adus numai probleme celor de la Juventus Torino. Pe lângă eşecul din teren, pierderile de bursă dăau bătăi de cap grupării din Piemont.

Ce începe prost, se termină şi mai prost! tinde să devină un truism pentru Juventus. Nu era de ajuns că Real Madrid, în frunte cu Cristiano Ronaldo, i-au umilit pe cei în echipamentul "bianco-nero", scor 0+3, chiar în capitala Piemontului. Prezenţa în semifinala Ligii Campionilor 2018 pare, pur şi simplu, o utopie, ca urmare a eşecului ustorător, şi, mai ales, din cauza manierei de joc a formaţiei pregătite de Massimiliano Allegri. Chiar dacă există returul de pe Santiago Bernabeu, nădejdile celor de la Juve sunt minime.

Pierderi grele la bursă

Ca şi cum toate acestea nu erau de ajuns, Juventus Torino a înregistrat şi pierderi la bursă. Şi nu unele oarecare, ci unele masive! Miercuri, valoarea Juventus la bursă a scăzut cu 8 procente, iar acţiunile clubului se tranzacţionau la cel redus nivel din august 2017 încoace. Valoara de piaţă a clubului Juventus Torino a ajuns la 633 milioane euro, cu 18 la sută sub cea de la începutul acestui an, cea mai slabă situaţie dintre cluburile europene listate la bursă.

Pentru accesul în semifinale, Juventus ar fi primit 7.5 milioane euro de la UEFA, dar acestea par doar visuri nerealizabile în acest moment.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel