Cătălin Ivan, atac pe toată linia. PSD, în cea mai proastă situație

Europarlamentarul Cătălin Ivan a declarat, joi seară, la Realitatea TV, că în PSD, în acest moment, nu mai există dezbateri.  Faptul că  Valeriu Zgonea "a trebuit să iasă în presa străină să dea mesaje, înseamnă că în partid nu este ascultată vocea sa, iar acest lucru nu este sănătos" pentru PSD.

"Se pare că nu mai au loc execuții așa în PSD. E un moment al adevărului. Toată situația, luată ca anscamblu, ce se întâmplă cu Guvernul, cu cei doi lideri importanți al partidului, Victor Ponta și Liviu Dragnea, toată situația dă curaj și altora să spună ceea ce zic eu de ani de zile. Partidul e în cea mai proastă situație în care s-a aflat vreodată (...) Sunt mulți membri care vor o schimbare reală a partidului. Înseamnă și schimbare de fețe, categoric. În PSD, în acest moment, nu avem dezbateri. Faptul că Valeriu Zgonea a trebuit să iasă în presa străină, să dea mesaje, înseamnă că, în partid, nu este ascultată vocea sa, iar acest lucru nu este sănătos pentru partid", a spus Cătălin Ivan.

În acest context, Ivan a subliniat faptul că PSD riscă să ajungă dezbinat la alegerile locale și generale din 2016, dacă nu va organiza un Congres și o linie pe care să o urmeze toți membrii.

Citește și: Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

"PSD e un partid foarte mare și cu cât ești mai mare, cu atât e mai complicat. Sunt lideri importanți care nu au reușit să comunice, în această perioadă, dar au un cuvânt greu de spus. Oricât de multe tabere ar fi, doar un Congres poate să rezolve situația PSD. Înseamnă o dezbatere și un vot al membrilor de partid și o conducere legitimă, cu un program asumat. Până atunci, cu interimat, cu discuții, partidul va ajunge, în 2016, la alegerile locale și generale, și asta e temerea mea, dezbinat", a mai declarat Ivan.

În ceea ce îl privește pe liderul UNPR, Gabriel Oprea, Ivan a criticat faptul că vicepremierul a participat la toate ședințele BPN al PSD, unde se discută "chestiuni de bucătărie internă". Mai mult, Ivan este de părere că UNPR, la alegerile din 2016, ar trebui să intre în Parlament "pe picioarele sale".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel