Mesaj cheie transmis de Valeriu Zgonea, la ieșirea de la BPN al PSD

Valeriu Zgonea, în cadrul declarațiilor făcute, miercuri, la finalul ședinței Biroului Permanent Național al PSD, a punctat motivul pentru care se impune un congres pentru alegerea unui nou președinte al partidului.

Potrivit președintelui Camerei Deputaților, Valeriu Zgonea, un președinte interimar nu poate semna listele unui partid pentru candidaturile la alegerile parlamentare sau pentru alianțe în candidaturi la parlamentare, potrivit legii partidelor politice, motiv pentru care se impune un Congres al PSD pentru alegerea unui nou președinte.

De asemenea, Valeriu Zgonea a precizat că zvonurile potrivit cărora voia să candideze la șefia PSD au fost doar speculații, adăugând că este "destul de matur și destul de vechi în partid ca să-și anunțe o candidatură".

Cât despre Rovana Plumb, Zgonea a afirmat că o consideră în acest moment "cea mai bună soluție, este președintele Consiliul Național, este singurul om rămas în picioare ca funcție validată de PSD care conduce între două congrese orice partid dintr-un stat democratic. Rovana Plumb e președintele cu care mergem noi - BPN - la Comitetul Executiv".

Pe de altă parte, Valeriu Zgonea a declarat că la Comitetul Executiv trebuie stabilit dacă armata aceasta social democrată va continua guvernarea foarte bună, alături de ALDE și UNPR, ce se întâmplă la convocarea Congresului, care e strategia pentru toamnă și alegerile locale.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel