Câștigător Survivor România 2021. VIDEO din marea finală! A învins în Republica Dominicană

Daniel Pavel de la Survivor
Daniel Pavel de la Survivor

Marea finală „Survivor România” a fost difuzată, sâmbătă, 10 iulie, pentru trofeul pus în joc luptându-se Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

UPDATE 5: Marele câștigător este ZANNI!

„E foarte greu trofeul! Mă simt foarte bine! Trebuie să recunosc că i-am simțit pe oameni foarte aproape de mine. Simțeam acest moment!”, a spus marele câștigător. 

UPDATE 4: Zanni s-a calificat, în urma votului, în marea finală „Survivor România”, alături de Andrei Dascălu.

UPDATE 3: Zanni spune că are mari emoții în marea finală. „Am încercat să nu arăt (n.r. durerile în urma accidentării). Doctorul mi-a dat medicamente pentru dureri. Nu am luat absolut nimic, am încredere în mine, am primit puterea celor de acasă. Corpul ăsta dezordonat a fost ordonat pe traseu. (...) Mă bucur că ne susțin (n.r. concurenții care au fost eliminați)”, a spus concurentul înainte de votul publicului. 

UPDATE 2: Zanni și Marius au ajuns la votul publicului. 

UPDATE 1: Primul finalist este Andrei! „E cea mai mare realizare de până acum! Am zis că voi da totul, până la ultima picătură de energie. Știam că va fi greu, m-am subestimat puțin, ca de fiecare dată. Nu am crezut că voi câștiga, dar știam că voi da totul. Mă bucur că am ajuns în finală!”, a spus concurentul. „Acum depinde doar de public, eu sunt împăcat cu mine”, a adăugat acesta. 

----

Potrivit producătorilor de la Kanal D, finala Survivor România 2021 se va desfășura în regim de live, iar cei trei finaliști vor fi susținuți de foștii lor colegi, transformați în suporteri.

„Se întorc foști concurenți de la Survivor România 2021”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul show-ului de la Kanal D, în imaginile difuzate în avanpremiera finalei emisiunii, spre bucuria celor trei finaliști, Zanni, Marius Crăciun și Andrei Dascălu.

VIDEO SURVIVOR ROMÂNIA

Maria Chițu, eliminată înainte de finală 

„Am spus tot ce aveam de spus. Tot ce pot să fac e să mulțumesc. Le mulțumesc colegilor, au fost ca o familie pentru mine, cu bune și cu rele. Aș vrea să vă mulțumesc dumneavoastră, domnul Dan, pentru blândețea cu care ne-ați vorbit. A contat mult pentru noi. Aș vrea să mulțumesc persoanelor care au făcut posibil Survivor, pentru că mi-au dat șansă să demonstrez ceea ce am demonstrat. Sunt bucuroasă, sunt cu zâmbetul pe buze, știu că mă voi întoarce la cei dragi, pe care abia aștept să îi văd. Plec cu zâmbetul pe buze și mulțumesc tuturor. A fost cea mai tare experiență din viața mea”, a spus Maria Chițu.

Elena Marin, eliminată în ediția din 8 iulie

În ediția din 8 iulie, Elena Marin a fost eliminată de la 'Survivor România 2021'. 'A fost o experiență frumoasă, pe care nu o voi uita niciodată. Au fost foarte multe momente frumoase, am avut multe lucruri de învățat aici, m-am redescoperit. Am învățat de la fiecare câte ceva. Mai era un singur pas. Sunt mândră de mine, că am ajuns până aici. În același timp, îmi doream să pot mai mult. Încerc să nu mă critic, dar întotdeauna te gândești la ce ai greșit, la ce aș schimba la mine, să reușesc să ajung până la final. Vreau să mulțumesc celor care m-au susținut. Mulțumesc Survivor pentru șansa pe care mi-a oferit-o, că de fiecare dată ne-ați susținut în mod egal. Ați fost ca un tătic pentru noi, mulțumesc producției, oamenilor care și-au desfășurat munca cot la cot cu noi și au trăit în aceleași condiții, departe de familii. A fost un proiect unic, pe care nu-l voi uita niciodată”, spunea Elena Marin.

Rămâneți pe DCNEWS.RO pentru a afla cine este marele câștigător!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel