Carte de colorat inspirată de tragedia de la Colectiv

Asociaţia formată de familiile victimelor Colectiv prezintă o carte de colorat prin care copiii pot fi instruiţi cum să reacţioneze în caz de incendiu. Cartea este gratuită şi se numeşte „Povestea luptei dintre apă şi foc”.

Potrivit Asociaţiei Colectiv GTG 30.10, cartea este unul dintre răspunsurile pe care părinții care și-au pierdut copiii în incendiul de la Colectiv îl dau în fața tragediei. Scrisă sub forma unui joc, cu eroi și anti-eroi, povestea are în spate informații oferite de către specialiști, pentru supraviețuirea în fața incendiului. 

Pe lângă paginile de colorat, „Povestea luptei dintre apă și foc" oferă celor mici și câteva informații privind modalitatea de reacție la un posibil incendiu izbucnit în școală în timpul orelor de curs.

Povestea luptei dintre Apă și Foc

 

Povestea luptei dintre Apă și Foc este o lecție de supraviețuire în caz de incendiu, o carte scrisă pentru copii, dar ale cărei lecții sunt valabile pentru noi toți.

Cele două personaje principale, Șipot-curgător și Licurin-flacără vor însoți cititorii într-o călătorie presărată cu bătălii aprige. Și cum orice poveste are lecții extrem de valoroase, copiii vor primi informațiile necesare să transforme orice luptă pe viață și pe moarte într-una cu final de basm, în care binele întotdeauna câștigă.

Fără ele, binele rareori câștigă. 

Cartea este scrisă pentru copii cu vârste cuprinse între 5-10 ani.

Informațiile și ilustrațiile sunt verificate și aprobate de către Inspectoratul General pentru Situații de Urgență. Ele sunt structurate sub forma unei povești, scrisă clar, amuzant și jucăuș. Copiii îi vor da culoare pompierului Șipot Alexandru, în timp ce el oferă informații despre modalitatea de reacție la un posibil incendiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel