Urmărește emisiunea live


Cântăreața Monica Pîrvulescu are nevoie de ajutor. A suferit o fractura la coloană

Interpreta de muzică populară Monica Pîrvulescu trece în aceste momente printr-o situație foarte dificilă, după un accident suferit în Turcia.

Monica Pârvulescu se afla, in acest moment, pe un pat de spital din Grecia, anunță TVF Oltenia. Cântăreața a suferit o fractura de coloana in urma unui accident, iar acum se face un apel la fiecare dintre dumneavoastra cei care o puteti ajuta.

Soțul interpretei, Bogdan Pârvulescu ,anunță pe pagină să de facebook, faptul că asigurarea nu reușește să acopere costul operației și toate cheltuielile spitalicești. De asemenea, va fi necesar transportul acesteia în țară, cu o mașînă care să o aducă în condițîi sigure, apoi va avea nevoie și de câteva luni de recuperare, în speranța de a trece cu bine pentru acest nefericit eveniment!

Haideți să o ajutăm pe Monica să se întoarcă cu bine acasă la cei 3 copilași ai săi, care încă nu știu nimic, dar o așteaptă nerăbdători. Pentru a fi posibil acest lucru este urgență nevoie de ajutorul fiecăruia! O puteți ajută pe Monica, donând după posibilități fiecare într-unul dintre conturile de mai jos:

RO23 RNCB 0318 0687 4317 0001 cont lei sau RO82 RNCB 0318 0687 4317 0006 cont euro pe numele de PÎRVULESCU PETRICĂ BOGDAN!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel