Candidatura lui Dan Diaconescu, contestată la Tribunal

Candidatura lui Dan Diaconescu pentru alegerile europarlamentare a fost contestată la Tribunalul București de către  jurnalistul Emil Simionescu. În replică, deputatul PP-DD, avocatul Daniel Fenechiu a declarat că aceste sunt fabulații ale unei persoane care are ceva cu PP-DD.

Contestarea depusă la Tribunalul București se bazează pe încălcările prevederilor Legii 33/2007 care face referiri la modul în care se organizează și se desfășoară alegerile europarlamentare. În fapt, toate actele depuse de Dan Diaconescu la dosarul de candidatură, respectiv declarația de avere, declarația de acceptare a candidaturii, declarația de interese și declarația pe propria răspundere că nu a fost colaborator al Securității ar fi fost semnate de Diaconescu în alb pe vremea când se afla în Italia.

În replică, Daniel Fenechiu spune că aici este vorba despre niște SF. Nu este nicio încălcare a legii, a mai declarat deputatul Daniel Fenechiu.

"Legea prevede foarte clar: declarația de avere, declarația de interese, declarația de necolaborare cu Securitatea trebuiesc semnate de candidat. Nu spune cine trebuie să o completeze, când trebuie să o completeze. Din acest punct de vedere, suntem în fața unui SF produs de un cetățean care, probabil, își dorește notoritate și care, negăsind altă variantă, s-a apucat să conteste candidatura lui Dan Diaconescu și a Dianei Voiculescu", a mai declarat Daniel Fenechiu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel