Candidați prezidențiale 2019. Pieleanu: Vom asista la o fragmentare

Intervendind telefonic la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3, Marius Pieleanu, director Avangarde, a făcut o scurtă analiză a potențialilor candidaţi la prezidenţialele din 2019. 

"Dacă nu se schimbă nimic până în decembrie, anul viitor, în mod normal, Liviu Dragnea este sigur candidatul PSD la prezidenţiale şi va fi singurul calificat al PSD pentru turul doi.

Cine se va califica pentru centru-dreapta? Avem trei personalităţi: Klaus Iohannis, Tăriceanu şi Dacian Cioloș. Eu am folosit numele doamnei Corina Creţu, într-o eventualitate pe care nu ne-o dorim, în care Dragnea nu ar putea candida. Dacă lucrurile vor curge firesc, probabil Liviu Dragnea va fi candidatul PSD.

(w670)

Pe dreapta, e bătălie mare. Eu îl văd pe Călin Popescu Tăriceanu, fără subiectivism. Poate aduna în jurul său, chiar dacă nu votează partidul domniei sale, multe voturi. Iohannis şi Cioloș au multe reproşuri din partea opiniei publice. Singurul care este pe un trend ascendent este Tariceanu (...) Mi-e greu să cred că PSD va accepta o candidatură din partea coaliţiei decât Liviu Dragnea. Vom asista la o fragmentare a stângii, din acest punct de vedere. Mai avem un an şi jumătate, lucrurile se mai pot schimba.

Domnul Klaus Iohannis rămâne principalul contracandidat pentru Liviu Dragnea, în turul doi. Are PNL-ul în spate (...) Chiar dacă Dacian Cioloș se bucură din ce în ce mai mult de o apreciere pozitivă din partea publicului, nu va reuşi să îl bată pe Iohannis", a spus Marius Pieleanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel