Campioana Lille, ciuca bătăilor în Ligue I. Rens s-a impus pe teren propriu

Lille a luat bătaie de la Lens, în deplasare, fiind a doua înfrângere consecutivă a campioanei de anul trecut.

Campioana en-titre a Franţei la fotbal, Lille, a suferit a doua înfrângere consecutivă în Ligue 1, înclinându-se sâmbătă seara în deplasare, în faţa lui RC Lens, 1-0, în etapa a 6-a a campionatului intern. Singurul gol al partidei a fost marcat în minutul 74 de atacantul polonez al gazdelor, Przemyslaw Frankowski.

Lens a urcat pe locul 2 al clasamentului, cu 12 puncte, în timp ce Lille a ajuns pe 13, cu 5 puncte, dar în funcţie de alte rezultate ale etapei ar mai putea coborî.

Cum arată clasamentul

Într-o altă întâlnire de sâmbătă, disputată pe stadionul Geoffroy-Guichard, Saint Etienne a pierdut cu 1-2 meciul cu Bordeaux. Sud-coreeanul Hwang Ui-jo a marcat cele două goluri ale oaspeţilor (7, 80), gazdele punctând prin Wahbi Khazri (73). Bordeaux este pe poziţia a 14-a, cu 5 puncte, Saint-Etienne fiind penultima, pe locul 19, cu 3 puncte.

Vineri s-a disputat partida Strasbourg - Metz (3-0), iar alte meciuri ale etapei vor avea loc duminică, în cursul serii urmând să se joace derby-ul PSG - Olympique Lyon. Momentan, primele trei echipe în clasament sunt PSG, Lens şi Angers, cu 15, 12, respectiv 11 puncte.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel