Camelia Csiki, anunț despre cel mai tânăr telespecator al emisiunii: ”A crescut și...

FOTO: Camelia Csiki / Facebook
FOTO: Camelia Csiki / Facebook

David Ionuț Dumitru, cel mai mic telespectator al emisiunii "Ora Regelui", a intrat cu o medie foarte mare la unui dintre cele mai bune licee militare din țară.

David Ionuț Dumitru, copilul pasionat de istorie ce purta un respect deosebit pentru Regele Mihai I al României, care la vârsta de 8 ani a apărut în emisiunea "Ora Regelui", a intrat la unul dintre cele mai bune licee militare din România, cu media 9,68.

Camelia Csiki, realizatorul și producătorul emisiunii de pe TVR, l-a felicitat public pe pagina personală de Facebok și a făcut publice câteva poze cu David, alături de următorul mesaj: "Îl mai știți pe David Ionuț Dumitru, băiețelul de 8 anișori cu care am făcut o emisiune "Ora Regelui", în urmă cu vreo 5-6 ani? Micuțul îmbrăcat în uniforma lui Carol I, îndrăgostit de Regele Mihai și de întreaga Familie Regală? Cel cu care am făcut o audiență foarte, foarte bună chiar și la reluare, trecând împreună prin istoria România, monarhiile lumii etc? Cel mai mic telespectator al "Orei Regelui" a crescut și a intrat al 10 lea, cu nota 9,68, la unul dintre cele trei licee militare din România! Sunt mândră de el și voiam să îl laud! Felicitări, Ionuț!"

Postarea acesteia a stârnit nenumărate reacții, fanii emisiunii trimițându-i băiatului mesaje de susținere. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel