Călin Geambașu, dezvăluiri șocante. Tatăl său ar fi încercat să-l otrăvească

Scandalul din familia Geambașu continuă. După ce solistul Călin Geambașu și-a acuzat părinții că l-au maltratat și umilit până în adolescență, acesta a anunțat de curând faptul că renunță la moștenirea de un milion de euro și se dezice de cei care i-au făcut copilăria un calvar.

Călin Geambașu a anunțat faptul că va începe demersurile pentru a renunța la moștenirea în valoare de un milion de euro și la numele „Geambașu", pentru că „principiile sunt mai importante decât valorile materiale". Pe fondul scandalului din familie, acesta a oferit un interviu la România TV, în care a oferit mai multe detalii pe acest subiect. 

Întrebat de cât timp nu a mai vorbit cu părinții, Călin Geambașu a mărturisit că nu a mai discutat cu Petre Geambașu de când ar fi încercat să-l otrăvească de ziua lui. „Eu nu am mai vorbit cu madam Codoi de patru ani, iar cu tatăl meu - mai nou în spun Nero, pentru că și-a incendiat propria cetate și a dat drumul la hiene pe mine, nu mai vorbesc cu el de la ziua mea, când mi-a oferit un cadou otrăvit", a dezvăluit Călin Geambașu la România TV duminică seara.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel