EXCLUSIV  Cale ferată Gara de Nord - Aeroport Henri Coandă. Elena Pavel (CFR): E în execuţie. Am beneficiat de sprijinul tuturor instituţiilor

Mihai Ciobanu / 02 oct 2019 / 23:09 Salveaza PDF Comentarii
Aeroport Otopeni
Aeroport Otopeni

Elena Pavel, director de pregătire-derulare investiţii în cadrul CFR SA, a vorbit,în cadrul evenimentului "Upgrade România - Ediția II: Soluții pentru finanțarea marilor proiecte de investiții ale României”, organizat de DCMedia Group despre principalele investiţii pe care CFR le are în derulare în prezent, unul dintre proiecte fiind cel de construire a legăturii feroviare dintre Gara de Nord Bucureşti şi Aeroportul Henri Coandă. 

În cadrul intervenţiei, Elena Pavel a vorbit despre proiectele aflate în derulare cât şi cele în pregătire. 

"Unul dintre proiectele anului 2019, chiar dacă nu este finalizat are, însă, un progres real este cel de reabilitare a liniei de cale ferată KM 614 Simeria, proiect care e împărţit pe patru loturi. Avem o creştere pe cele patru loturi cu aproximativ 15% faţă de situaţia prezentată în prima ediţie a evenimentului.

Un alt proiect de interes major pentru România este modernizarea liniei de cale ferată Bucureşti Nord – Aeroport Henri Coandă. Suntem deja în etapa de execuţie lucrări. Partea de proiectare a fost finalizată, iar pentru execuţie am obţinut deja şi HG-ul de exproprieri şi autorizaţiile de construire. Vreau să menţionez aici un sprijin real din partea tuturor instituţiilor şi din partea CNAIR, Metrorex şi CNAB", a declarat Elena Pavel.

Detalii în video: 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.28