Câine scos la licitație de Poliție pentru că e incompetent. Cât costă

Tey este un câine care s-a dovedit nepotrivit pentru a lucra în Poliție și astfel a fost scos la licitație.

Poliția Neamț a luat hotărârea, în urmă cu câteva luni, să se despartă de câinele polițist pe nume Tey. Acesta a fost testat la centrul chinologic de la Sibiu, însă rezultatele sale au fost modeste.

Specialiștii l-au evaluat și au constatat că, deși se descurcă cât de cât bine la intervenții, el nu este priceput în a lua urma infractorilor.

Birocrația descurajează adopția

Tey a fost scos la licitație cu un preț de pornire de 600 de lei. La prima licitație nu s-a prezentat nimeni. Polițiștii nemțeni au crezut că prețul a fost prea mare, așa că la doua licitație au scăzut până la 494,59 lei. Din nou, nimeni. La următoarea licitație prețul de pronire va fi de 370 de lei.

Se pare, totuși, că birocrația este de vină pentru faptul că Tey nu își găsește o familie iubitoare.

Iată condițiile pentru a intra în posesia câinelui incompetent:

– Caietul de sarcini se obține contracost (5,00 lei) în urma unei solicitări scrise, de la sediul IPJ Neamț, în anumite zile.
– Taxa de participare la licitație este de 10 lei, care se achită în numerar la caseria unității între anumite ore ale zilei.
– Garanția de participare se depune în numerar la caseria unității sau prin virament cu O.P. în contul nr. RO59TREZ4915005XXX000129 deschis la Trezoreria Municipiului Piatra Neamț și va fi în cuantum de 25,00 lei. Programul casieriei este: 8.00-14.00.
– Documentele de participare la licitație se primesc de organizatorul licitației într-un interval de timp bine stabilit.
– Ședința de licitație deschisă cu strigare are loc, în general, dimineața. Data exactă se anunță prin afișe la sediul IPJ Neamț din str. Eroilor nr. 16, Piatra Neamț, jud. Neamț.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel