Cadou ciudat al surorii ducesei Kate, la botezul prințului George

cadou pipa
cadou pipa

Sora ducesei Kate, Pippa Middleton, i-a cumpărat nepotului său, prințul George, o sculpură din argint a picioarelor și mâinilor sale, care valorează aproximativ 11.000 de dolari, scrie Daily Mail. Deși unii critici spun că darul este unul mai degrabă ciudat, sculptorii care își asumă aceste creații, Wrightson and Platt, le numesc modalitatea perfectă de a păstra amintirile în cele mai de calitate materiale, scrie Daily Mail.

[caption id="attachment_382007" align="alignleft" width="634"] Foto: Daily Mail[/caption]

Pentru a se crea modelele, viitorul rege în vârstă de doar 3 luni ar fi fost nevoit să-și pună picioarele într-un amestec organic de substanțe, bazat pe apă și pudră din plante de mare. Întreaga procedură durează în jur de 30 de secunde și nu se știe dacă Prințul William și soția sa au știut despre surpriza Pippei.

Potrivit companiei care a realizat sculpturile, o astfel de creație, dar din bronz, pornește de la prețul de 1.900 lire sterline o pereche de mâini și picioare. În cazul argintului, metalul tradițional de botez, clienții pot plăti până la 6.200 lire sterline, în funcție de dimensiunile copilului.

Sculptorii nu au fixat un preț pentru posibile creații din aur.

Prinţul George a fost botezat miercuri, cu apă din râul Iordan, la Capela Regală de la Palatul Saint James din Londra, în cadrul unei ceremonii la care au participat doar 22 de invitaţi.

Viitorul rege are şapte naşi şi naşe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel