Cadavrul unei femei din Mehedinți, găsit în pădurea Baloteşti

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mohan Nannapaneni)
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels (Mohan Nannapaneni)

Cadavrul unei femei a fos găsit în Pădurea Balotești. Aceasta avea de 40 de ani și era din Mehedinţi.

Cadavrul unei femei de 40 de ani din Mehedinţi, care fusese dată dispărută de concubinul ei pe data de 21 octombrie, a fost găsit vineri, în pădurea situată în extravilanul localităţii Balota, de către o femeie de 29 de ani, din comuna Şimian, scrie Agerpres.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Mehedinţi, femeia de 29 de ani a sesizat poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Drobeta-Turnu Severin cu privire la faptul că, în timp ce se afla în pădurea din extravilanul localităţii Balota, a descoperit cadavrul unei femei.

Poliţiştii din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi care au ajuns la faţa locului pentru efectuarea de cercetări au constatat că la nivelul capului cadavrul prezenta lovituri şi au solicitat prezenţa unui medic legist şi a unui procuror criminalist.

De asemenea, în urma cercetărilor efectuate de poliţişti s-a stabilit identitatea cadavrului, ca fiind o femeie de 40 de ani, care la data de 21 octombrie a fost dată dispărută de către concubinul acesteia. În cauză se efectuează cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Citește și:

Cadavru descoperit pe marginea DN 76. Poliţiştii suspectează o şoferiţă de TIR

Corpul unei femei decedate a fost găsit pe marginea DN 76 în judeţul Arad. Poliţiştii suspectează că principalul vinovat de moartea acesteia este o şoferiţă de TIR. 

O şoferiţă în vârstă de 34 de ani care conducea un camion a fost identificată de poliţişti şi este suspectă în cazul femeii decedate care a fost găsită pe marginea DN 76, în judeţul Arad, conducătoarea autoutilitarei fiind acuzată că a lovit victima şi a părăsit locul accidentului.

Poliţiştii au stabilit că victima a fost lovită de camion cu o seară înainte, cadavrul fiind descoperit abia marţi dimineaţă.

"Din cercetările efectuate de poliţişti s-a stabilit că, în seara zilei de 24 octombrie, în jurul orei 20,20, o autoutilitară care se deplasa pe DN 76, spre judeţul Hunedoara, a accidentat mortal o femeie de 43 de ani, din Vaţa de Jos, după care şi-ar fi continuat deplasarea. În urma investigaţiilor efectuate, vehiculul a fost depistat pe raza localităţii Sânmartin, din judeţul Bihor, conducătorul acestuia fiind o femeie de 34 de ani, din judeţul Bihor. Persoana în cauză a fost condusă la audieri, urmând a fi reţinută pentru 24 de ore, pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de cercetare", a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cadavrul unei femei a fost găsit, marţi, abandonat la marginea DN 79, în satul arădean Hălmagiu, iar poliţiştii au reuşit să identifice victima după câteva ore, prima ipoteză fiind că a fost lovită de un autovehicul.

"În urma verificărilor efectuate de poliţişti, a fost identificată persoana decedată. Este vorba de o femeie de 43 de ani, din localitatea Vaţa de Jos, judeţul Hunedoara. Femeia ar fi fost victima unui accident rutier", a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul Judeţean de Medicină Legală în vederea efectuării autopsiei şi stabilirii cauzei decesului, scrie Agerpres. Citește mai departe>>

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel