Cabral, reacție virală după ce David Popovici a terminat pe locul 4 la mondiale: Dezamăgire! Măi nene, voi sunteți nebuni?

foto: Facebook, Cabral Ibacka
foto: Facebook, Cabral Ibacka

Celebrul prezentator TV Cabral Ibacka a reacționat după ce David Popovici a încheiat pe locul patru finala probei de 200 metri liber de la Campionatul Mondial de Nataţie de la Fukuoka.

„N-a luat David Popovici aurul azi! DEZAMĂGIRE!!! Măi nene, voi sunteți nebuni?! Ce dezămagire?! Omul ăsta tocmai a luat locul 4 mondial!

Voi, dezamăgiții ăștia vocali, nu ați reușit să fiți locul 4 nici la leapșa pe coco la voi la scara blocului...

În loc să-l aplaudați pe om pentru muncă, efort și rezultat... Voi sunteți dezamăgiți?!

David, dacă citești asta... nu știu cât contează pentru tine, dar să știi că cel puțin un băiat din Berceni te-a aplaudat azi. Tare”, a scris Cabral pe pagina sa de Facebook.

Amintim că marți, 25 iulie, în finala de 200 m liber, David Popovici nu a prins podiumul, la Fukuoka. Sportivul în vârstă de 18 ani a ieșit pe locul 4, finalizând cursa în 1:44.90. Aurul în proba de 200 m liber a fost câștigat de britanicul Matthew Richards (1:44.30). 

Înotătorul român va concura miercuri în semifinalele probei de 100 metri liber de la Campionatele Mondiale de Natație organizate la Fukuoka, programate de la orele 14:26 şi 14:30.

VEZI ȘI: David Popovici s-a calificat în semifinale la 100 de metri liber

VEZI ȘI: "Pur şi simplu nu am mai putut". David Popovici, primul mesaj după ce a terminat pe locul 4 cursa de 200 m liber

VEZI ȘI: David Popovici, rezultat de necrezut la Campionatul Mondial din Japonia. S-a clasat abia pe locul 4, deși a condus mare parte din cursă / Foto - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel