Bust Ronaldo, schimbat. Sculptorul Emanuel Santos: "Glumă de pe internet?"

Sculptorul Emanuel Santos a crezut că este o glumă de pe internet când a aflat de înlocuirea bustului lui Ronaldo pe care l-a realizat în 2017.

Duminică la prânz, Emanuel Santos a fost la magazin pentru a cumpăra ulei pentru maşină, când a fost sunat pe telefon de un prieten, relatează bleacherreport.com.

"Un prieten de-al meu ... m-a întrebat dacă am auzit vestea", a declarat Santos, sculptorul bustului total nereuşit al lui Cristiano Ronaldo, care a devenit viral anul trecut la ceremonia de redenumire a aeroportului internațional Madeira.

Santos a declarat că prietenul său i-a spus că imaginile au luat cu asalt internetul: un alt bust al lui Ronaldo lângă terminalul de sosiri de pe aeroportul din Funchal, Madeira, în locul celui pe care Santos l-a făcut anul trecut starului de la Real Madrid.

Santos și-a sfătuit prietenul să se calmeze. "Am spus, poate că e o glumă pe internet". Dar prietenul i-a spus:" Nu, este real! Trebuie să verifici! "

S-a convins singur

Santos a părăsit magazinul şi s-a dus direct la aeroport pentru a se convinge singur: "Am vrut să mă asigur că este real," spune el. Ajuns la locul unde sculptura lui trebuia să fie, Santos a descoperit adevărul: "Este real. Un nou bust al lui Ronaldo este acolo, făcut de un artist fără nume. Dezamagitor. Nu am cuvinte. Sunt extrem de surprins" a mai declarat el pentru sursa citată.

Santos și-a scos telefonul și a făcut o fotografie pentru a o avea ca dovadă când i-a spus povestea soției sale. El a realizat bustul lui Ronaldo la începutul anului trecut în onoarea câștigării a cinci Baloane de Aur, fotbalist care s-a născut în Madeira, o insulă vulcanică aflată la 500 de kilometri sud-vest de continentul portughez.

La scurt timp după ce bustul a fost dezvelit, la ceremonia de redenumire din martie 2017, a devenit virală, primind critici la nivel global, fiind considerată ridicolă. Criticii au râs de zâmbetul înfipt și ochii apropiați ai bustului original, mai scriu cei de la bleacherreport.com.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel