„Buranovskie Babuski“ construiește o biserică cu premiul oferit de Rusia

bunicute_rusia
bunicute_rusia

Bunicuțele din grupul ”Buranovskie Babuski”, ocupantele locului secund la finala Eurovision 2012, au fost recompensate de Rusia cu un premiu de 30.000 de euro, sumă pe care au hotărât, în unanimitate, să o doneze pentru construcția unei biserici.

Bunicuțele venite la Baku, la finala Eurovision 2012, dintr-un sat cu 658 de locuitori din Urali, au reușit cu melodia „Party for Everybody", compusă chiar de către membrele formaţiei, să ocupe locul al doilea la competiție. Maria Tolstuhina, managerul grupului ”Buranovskie Babuski”, a afirmat că sunt foarte încântate de succesul lor.

Pentru prestația la finala Eurovision 2012, bunicuțele de la ”Buranovskie Babuski” au primit din partea statului rus un premiu în valoare de 30.000 de euro.

Destinația premiului nu a creat prea multe discuții, deoarece bunicuțele hotărâseră cu mult timp înainte ce aveau să facă cu banii în cazul unei victorii, a relatat Maria Tolstuhina. Premiul va fi donat pentru construcția unei biserici în localitatea Buranovo din Udmurtia.

Bunicuțele câștigătoare au primit felicitări și de la președintele Rusiei, Vladimir Putin, impresionat de talentul și entuziasmul interpretelor, care nu mai sunt deloc tinere. Nu în ultimul rând, liderul de la Kremlin și-a declarat intenția de a le vizita pe bunicuțe chiar în satul lor, pentru a vedea cum trăiesc locuitorii, dar și pentru a se convinge dacă în acel sat chiar există un singur televior, așa cum s-a vehiculat.

”Felicit sincer grupul Buranovskie Babuski, care a ocupat locul al doilea la concursul Eurovision 2012", a declarat Vladimir Putin, citat de serviciul de presă al Kremlinului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel