Budescu revine în Liga 1. Cu ce echipă a semnat

Constantin Budescu la Astra
Constantin Budescu la Astra

Constantin Budescu se întoarce în Liga 1 după un an fără mari realizări în Arabia Saudită, la Al Shabab.

Astra a mai făcut un transfer de marcă, după ce i-a convins pe Tamaș, Răduț și Florentin Matei. Patronul Astrei, Ioan Niculae, a precizat imediat după meciul echipei sale cu Viitorul, încheiat cu scorul de 1-1, că mijlocaşul va semna cu echipa sa un contract valabil pe două sezoane.

"Budescu e jucătorul nostru, e un fotbalist excepțional și îl așteptăm", a spus antrenorul Astrei, Dan Alexa, la finalul meciului de luni seara cu Viitorul.

"Budescu a semnat cu noi pe 2 ani. Se antrenează cu noi și este jucătorul Astrei. Budescu e precum câinele  ăla Lassie, oriunde pleacă, el se întoarce acasă. Alibec e cel mai fericit pentru că are cine să-i dea pase de gol, ei sunt prieteni foarte buni", a spus Dani Coman, președintele Astrei.

"Bineînțeles, când vor reveni și Budescu pe teren, și Alibec, vom arăta altfel", a spus și Gabi Tamaș, încântat de revenirea lui 'Budi'. Budescu a mai jucat la AStra în perioada 2011-2015 și 2016-2017.

Vestea i-a luat prin surprindere pe cei de la FCSB, acolo unde Budescu a evoluat ultima dată înainte de pleca din România. "Ba da, putea să revină la noi. Dar probabil se simte mai bine acolo. Noi nu putem sta în calea fericirii lui. E un jucător foarte bun, ne-ar ajuta foarte mult, e indiscutabilă valoarea lui", a spus Narcis Răducan, noul director sportiv de la FCSB.

 
 
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel