Budescu a refuzat FCSB. De ce a ales Astra

Constantin Budescu a semnat pe doi ani cu Astra Giurgiu, a fost anunțul făcut de oficialii clubului, după meciul cu Viitorul de luni seara.

Mutarea lui Budescu este oarecum surprinzătoare, având în vedere că el s-a aflat în tratative avansate cu FCSB, după cum a declarat chiar Gigi Becali.

Însă, Constantin Budescu a ales Astra. Din informaţiile FANATIK, Constantin Budescu a refuzat să revină la FCSB pentru că Meme Stoica a plecat de la echipă. Fostul manager sportiv a fost apropiat de Budescu şi era omul care ţinea legătura cu jucătorul în momentul în care "Budi" a negociat despărţirea de Al Shabab. Budescu s-ar fi întors la FCSB dacă Mihai Stoica ar fi rămas în staff-ul echipei, însă în condiţiile în care Meme a plecat de la club, el a luat decizia să se îndrepte spre Astra şi să refuze oferta lui Gigi Becali, conform sursei citate.

Narcis Răducan, cel care i-a luat locul lui Mihai Stoica, a comentat în platoul DigiSport: "Putea să revină la noi. Dar probabil se simte mai bine acolo. Noi nu putem sta în calea fericirii lui. E un jucător foarte bun, ne-ar ajuta foarte mult, e indiscutabilă valoarea lui", a spus directorul sportiv al FCSB.

Citește și: FCSB a adus un fundaș central din Bulgaria

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel