Bucureşti - Constanţa, tren suplimentar. CFR, informaţii

Tren
Tren

CFR Călători informează că pentru adaptarea capacităţii de transport la cererea crescută a publicului călător, în perioada 13 - 14 iulie a. c, va circula suplimentar trenul IR 12583 pe ruta Bucureşti Nord - Constanţa, cu plecare din Bucureşti Nord la ora 11.15 şi sosire în Constanţa la ora 13.37. 

Trenul va avea opriri în staţiile Ciulniţa, Feteşti, Cernavodă şi Medgidia. Recomandăm tuturor călătorilor să îşi procure biletele de tren cu ANTICIPATIE şi ONLINE de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, în special pentru trenurile de lung parcurs, care au în compunere vagoane de dormit şi cuşetă.   

Biletele pot fi achiziţionate: Online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de bilete din gări; direct de la casele de bilete din gări şi agenţii de voiaj CFR şi de la distribuitori autorizaţi (agenţii de turism). Înainte de efectuarea călătoriei, rugăm pe toţi pasagerii să se asigure că au achiziţionat bilet pentru evitarea taxării suplimentare în tren şi/ sau suportarea costurilor amenzii conform reglementărilor în vigoare.

Pentru informaţii actualizate despre circulaţia trenurilor, călătorii sunt rugaţi să consulte pagina de internet a companiei www.cfrcalatori.ro, să ne contacteze la numerele de telefon din staţiile CFR, 021/ 9521 (pentru traficul intern plecări /sosiri din Bucureşti Nord) sau să se adreseze personalului nostru din staţii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel