Brașov. Mai mulți clienți ai unei benzinării au fost GONIȚI de la pompă

DC News
DC News

În scandalul prețurilor la benzină, care au explodat, provocând panică printre proprietarii auto, care au năvălit să prindă și ei un litru de carburant, a intervenit poliția. 

Dar nu pentru a calma spiritele, pentru a evita ca lucrurile să degenereze. Nicidecum. Veniseră să dea mașinile la o parte, pe motiv că blochează circulația, scrie DC Business

Asta în condițiile în care șoferii stăteau deja de ceva timp la coadă care se întindea pe aproape un kilometru, tensiunea era mare, o încordare periculoasă plutea în aer. 

Incidentul s-a produs chiar în centrul Brașovului, la un kilometru de gară, pe b-dul Alexandru Vlahuță, iar protagonista acestei scene penibile a fost o jurnalistă de la DCNews. 

Când mai avea doar o mașină în față, a văzut un polițist agitându-se. ”Haideți doamnă, nu vedeți ca blocați drumul, e un semn aici. Hai, puneți-vă în mișcare, nu alimentați nimic”, a spus agentul. A venit și colegul lui: ”Hai bă, blocam intrarea, nu mai alimentează nimeni si gata”. 

Colega noastră i-a arătat polițistului bordul mașinii să se convingă cu ochii lui că nu mai are benzină. Răspunsul a fost absolut halucinant: a zis că nu-l interesează. ”Ce, nu vezi ce este în benzinărie”, a adăugat unul dintre polițiști, așa, ca un argument suprem. 

Prețul petrolului scade

Petrolul Brent a scăzut cu peste 17%, sau 22 de dolari, pentru a atinge un minim al şedinţei la 105,60 dolari. Preţul de referinţă a recuperat o parte din pierderi, tranzacţionându-se în scădere cu 13,29 dolari, sau 10,4%, la 114,69 dolari pe baril. Ţiţeiul american a scăzut cu 12,01 dolari, sau 9,7%, la 111,69 dolari.

Preţurile au atins minimele sesiunii după ce comercianţii au citat informaţii din presă potrivit cărora un ministru irakian ar fi afirmat că ţara sa este pregătită să crească producţia dacă OPEC+ îi va cere acest lucru.

Financial Times raportase anterior că Yousef al-Otaiba, ambasadorul Emiratelor Arabe Unite la Washington, a declarat că ţara sa este în favoarea creşterii producţiei.

„Asta nu înseamnă nimic. Probabil că pot aduce pe piaţă aproximativ 800.000 de barili foarte repede, chiar imediat, ceea ce ne aduce la o şaptesprezecea parte din drumul parcurs în înlocuirea ofertei ruseşti”, a declarat Bob Yawger, director de contracte futures pe energie la Mizuho, conform Agerpres. Citește continuarea AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel