Botoșani - FCSB. Becali: Dumnezeu face totul. Nu-mi trebuie campionat furat

Botoșani - FCSB. Becali: Dumnezeu face totul. Nu-mi trebuie campionat furat
Botoșani - FCSB. Becali: Dumnezeu face totul. Nu-mi trebuie campionat furat

Gheorghe Becali, patronul FCSB a negat vehement, după victoria cu FC Botoșani, orice speculație care face referire la un posibil aranjament între cele două echipe. 

'Nu mă interesează speculațiile. Ce să-mi reproșez? Chiar dacă ar vrea Botoșani să ne dea meciul, eu n-aș vrea. Vreau să fie dreptate. Mi s-a propus ca o echipă să ne ofere un meci, dar n-am acceptat. Acum doi ani s-a întâmplat. Nu mai are rost. Mie nu-mi trebuie campionat furat. Nu iau campionatul 20 de ani, dar de furat tot nu fur. Dumnezeu face totul.', a declarat Becali în emisiunea 'Fotbal Club' de la Digi Sport 1.

FCSB a învins-o pe FC Botoşani cu scorul de 3-1 (2-1), joi seara, în deplasare, într-o partidă din etapa a şasea a fazei play-off a Ligii I de fotbal. FCSB conducea cu 2-0 după primul sfert de oră, după golurile marcate de Octavian Popescu (4) şi Olimpiu Moruţan (15 - penalty). Francezul Hervin Ongenda (28) a redus din diferenţă, dar bucureştenii au mai înscris o dată, tot din penalty, prin Olimpiu Moruţan (73).

FCSB venea după trei meciuri fără victorie, un egal şi două eşecuri. FCSB se menține pe locul 2, la 2 puncte în urma echipei CFR Cluj.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel