Botoşani: Zeci de producători agricoli participă la un târg de produse agro-alimentare

[] []

10 oct 2019 / 15:05
Salveaza PDF Comentarii

Zeci de producători agricoli participă, începând de joi, la un târg de produse agro-alimentare organizat în municipiul Botoşani de către Direcţia pentru Agricultură. 

Târgul, care reuneşte producători de legume, fructe, dar şi apicultori sau meşteri populari din judeţul Botoşani, se desfăşoară pe platoul Pieţei Centrale din municipiu şi este prilejuit de Ziua naţională a produselor agroalimentare româneşti.. 'Acest târg este creat cu scopul de a promova produsele tradiţionale din zona Botoşaniului.

Prezenţa este foarte bună, cu o gamă largă de produse şi sper ca populaţia să fie mulţumită de ceea ce găseşte la acest târg', a afirmat directorul Direcţiei pentru Agricultură, Cristian Delibaş. Printre expozanţi se află producători de tomate beneficiari ai Programului 'Tomate 2019', dar şi producători ai renumitului usturoi de Copălău. În premieră, la eveniment participă elevi ai celor trei licee cu profil agricol din judeţul Botoşani, care prezintă oferta unităţilor şcolare pe care le reprezintă. Târgul va rămâne deschis până duminică, informează Agerpres. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23