Botoșani: Adolescentă găsită moartă în pat

Moarte suspectă în Botoșani! O adolescentă în vârstă de 16 ani a fost găsită fără suflare în casă.

Ioana locuia în gazdă într-un apartament din Botoşani, împreună cu un băiat cu trei ani mai mare decât ea, informează România TV. Tânărul abia se mutase acolo. El este cel care a găsit-o pe adolescentă fără suflare. Băiatul povesteşte că a plecat dimineaţa la serviciu şi că fata era atunci în viaţă, dormea. Când s-a întors, Ioana era în aceeaşi poziţie, dar murise.

"N-am auzit niciodată cum se înţelegea cu părinţii. Cu colegii era bine. Acum, nu ştiu cu prietenul ei. Probabil s-au certat. Nu ştiu", a spus Ionuț, tânărul care a găsit-o moartă.

Colegul său a povestit și ce s-a întâmplat cu o seară înainte de tragedie.

"Ea stătea în balcon supărată, m-am dus la ea, i-am zis «Ioana, ce se întâmplă», ea nimic şi nimic, am zis «Ioana, eu te las, merg să dorm». Ea a zis «bine, bine», atât a zis. Eu m-am dus, dimineața când am plecat la lucru la 7:10, am mers la baie, m-am spălat și ea dormea. Sforăia, era vie, nu avea nimic. Când am venit de la serviciu seara, i-am văzut papucii, că erau unde m-am descălțat. Am mers la ea, i-am zis «Ioana, ce faci, dormi?». Ea nu avea nicio treabă, am pus mâna pe ea, «Ioana, ce-ai pățit, Ioana, ce-ai pățit?». Ea nimic, nimic, așa m-am schimbat la față, tremur tot, nici nu pot sta pe picioare. Am coborât, am sunat la salvare, am sunat-o pe proprietară. Noroc că am fost tare, puteam să cad acolo, nu mai dădea nimeni nici peste mine", a mai zis băiatul.

Ionuț spune că nu o cunoaște foarte bine pe Ioana, s-a mutat de curând în apartament, pe 15 aprilie. Dar își amintește că era o persoană „de treabă, calmă". Nimeni nu știe deocamdată ce-a împins-o pe fată la gestul extrem, dar pe rețeaua de socializare Facebook, aceasta se descrie ca fiind o fată sensibilă și neînțeleasă.

Fata era elevă la Liceul Economic şi stătea în chirie. Părinţii ei sunt plecaţi la muncă în străinătate. Nimeni nu înţelege ce s-a întâmplat cu adolescenta. Poliţiştii au deschis o anchetă şi urmează ca necropsia să arate cum a murit copila, informează România TV.

FOTO: Botosaneanul.ro.

VEZI ȘI: Brașov, accident cumplit. "Viața mea, regulile mele", mesajul șoferului înainte de a muri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel