Botez regal, lucruri mai puțin știute

Botez regal, lucruri mai puțin știute
Botez regal, lucruri mai puțin știute

Orice eveniment important din viața familiei regale britanice este însoțit de reguli stricte.

Bebelușii din familia regală britanică sunt botezați într-o cristelniță specială, cunoscută sub numele The Lily Font, datorită decorațiunilor în formă de crin. Cristelnița este din argint și a fost realizată în 1840, fiind folosită pentru prima dată un an mai târziu, la botezul care a avut loc în Sala Tronului de la Palatul Buckingham. Ea este păstrată în Turnul Londrei.

Apa în care sunt botezați bebelușii regali provine din râul Iordan. Potrivit BBC, pentru botezul Prințesei Charlotte, apa a fost transportată chiar de un membru al familiei regale din Iordania.

În 1984, botezul Prințului Harry a fost inclus în tradiționalul mesaj de Crăciun al Reginei, deoarece evenimentul a avut loc cu numai 4 zile înainte de Crăciun. În plus, Harry a fost botezat în Capela St George a Palatului Windsor, locul în care s-a căsătorit cu Meghan Markle. Alegerea acestei capele pentru botezul Prințului Harry a fost o încălcare a tradiției regale, ținând cont de faptul că Prințul William a fost botezat în Palatul Buckingham.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel