Borussia Dortmund - Bayern Munchen, rezultat în "Der Klassiker"

Borussia Dortmund - Bayern Munchen. "Zidul galben" caută de 4 ani victoria în fața bavarezilor - foto Agerpres
Borussia Dortmund - Bayern Munchen. "Zidul galben" caută de 4 ani victoria în fața bavarezilor - foto Agerpres

Borussia Dortmund a sperat să dea lovitura sâmbătă, în Der Klassiker, contra marii rivale Bayern Munchen pe care nu a mai învins-o din anul 2018.

Derby-ul Germaniei s-a jucat sâmbătă seară, cu începere de la ora 19:30. Der Klassiker a găsit cele două echipe la egalitate de puncte în clasament, 15, însă pe locurile 4, respectiv 3.

Cele două echipe au terminat la egalitate, scor 2-2!

Preşedintele clubului de fotbal Bayern Munchen, Herbert Hainer, crede în continuare că Julian Nagelsmann este antrenorul potrivit pentru gruparea bavareză, în ciuda unui început dezamăgitor de sezon în Bundesliga, scrie DPA.

"La club suntem convinşi că este omul potrivit pentru noi şi că e pe drumul cel bun", a declarat Hainer pentru ziarul Munchner Merkur

Înainte de pauza internaţională din septembrie, Bayern a trecut printr-o serie de patru meciuri fără victorie în campionatul Germaniei, iar Hainer a spus că asta a fost probabil cea mai grea perioadă a lui Nagelsmann de la sosirea sa pe Allianz Arena, în 2021.

Herbert Hainer a mai precizat că derby-ul cu Borussia Dortmund de sâmbătă va fi "puţin mai interesant" decât confruntările anterioare între cele două mari rivale din liga germană.

În timp ce Bayern ocupa locul al treilea în clasament, Dortmund se află pe poziţia a patra, cu câte 15 puncte fiecare.

"Niciuna dintre părţi nu vrea să fie pe locul al treilea sau al patrulea, noi vrem să ajungem în frunte", a adăugat preşedintele lui Bayern.

Hainer a apărat, totodată, parteneriatul clubului cu Qatarul, gazda Cupei Mondiale, şi a afirmat că relaţia ar trebui să se bazeze pe "schimb şi dialog".

"Ce ar trebui să fie mai bine cu un boicot?", s-a întrebat Hainer, referindu-se la ţara care a fost acuzată pe scară largă de încălcări ale drepturilor omului. Guvernul din Qatar a respins însă toate acuzaţiile.

Compania aeriană de stat Qatar Airways este unul dintre cei mai importanţi sponsori ai clubului Bayern Munchen, iar echipa bavareză efectuează adesea în timpul iernii cantonamente de pregătire în emirat.

Această relaţie a fost îndelung criticată de suporteri şi chiar a provocat o discuţie haotică în timpul Adunării Generale a lui Bayern din 2021.

Citește și - Fanii din Premier League au dat peste 2 milioane de semnături pentru excluderea "robotului" Erling Haaland din campionat

Erling Haaland este considerat robot de fanii din Premier League. "Este un robot, nu un om": o petiţie pentru excluderea fotbalistului norvegian Erling Haaland din Premier League a adunat peste 2 milioane de semnături, scrie joi L'Equipe.

Atacantul lui Manchester City, strălucitor de la începutul sezonului, "este un robot, nu un om", potrivit petiţiei pline de umor care cere, pe Internet, excluderea sa din Premier League.

Un cyborg? O maşină? Un robot? Nu lipsesc superlativele pentru a-l descrie pe Erling Haaland, care face senzaţie în debutul actualei stagiuni, cu 14 goluri în 8 meciuri din Premier League şi 5 goluri în 3 meciuri din Liga Campionilor. De miercuri, atacantul lui City este vizat de o petiţie, care solicită autorităţilor britanice ca norvegianul să fie "exclus" din campionatul Angliei.

"Este un robot", au afirmat fanii englezi la originea acestei petiţii. Jucătorul de 22 de ani, venit în vară la Manchester City, s-a adaptat rapid la noua sa echipă şi a reuşit deja trei triple în opt etape de campionat.

Această petiţie a rămas câteva ore online şi a strâns peste două milioane de semnături, înainte de a fi retrasă. Din punct de vedere juridic, având în vedere numărul de semnatari, subiectul acestei petiţii ar fi trebuit să fie dezbătut de Parlamentul Regatului Unit. Vezi știrea aici!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel