BOR, SCANDAL, după mesajul unui preot pentru Hunor: Să nu uite o secundă...

Irina Constantin / 10 aug 2017 / 15:53 Salveaza PDF Comentarii
Kelemen Hunor
Kelemen Hunor

Preotul Vasile Antonie este în mijlocul unui scandal după ce și-a scris opinia despre jignirile aduse de liderul UDMR statului român. 

VEZI ȘI: Preot, către Kelemen Hunor: Măi, nimeni, am mai mulți prieteni unguri decât tine

Preotul Vasile Antonie Tămaș l-a criticat pe Kelemen Hunor pentru jignirile aduse statului român. Coaliția Națioală pentru Modernizarea României afirmă că este alături ”de preotul și fratele Antonie pentru curajul său și puterea de a-și apăra propriul popor”.

”La nici 24 de ore, contul de facebook al acestuia dispare cu tot cu mesajul inițial, iar ulterior apare un mesaj halucinant preluat parcă din perioada de început a comunismului în România. Mesajul subliniază clar că a exprimat păreri personale și că își retrage mesajul anterior la adresa Președintelui UDMR. CNMR apreciază că un om atât de respectat și cu convingeri atât de puternice nu putea să își schimbe opinia despre un fapt important pentru istoria și viitorul poporului român peste noapte. Mesajul "dezvinovățește" total BOR pentru mesajul dur transmis lui Hunor și disculpă întreaga inițiativa ca pe o crimă.

CNMR transmite conducerii BOR să nu uite o secundă jertfa și contribuția bisericii la realizarea unirii românilor la 1 Decembrie 1918. De asemenea, solicităm explicații imediate asupra lipsei de reacție din partea BOR față de poziționarea antinațională și antiromânească a lui Kelemen Hunor, când ar trebui să fie prima voce care să reacționeze.” transmite CNMR. 


Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.23