Bonus pentru jucătorii de la naţionala U21

Federaţia Română de Fotbal a acordat un bonus financiar pentru echipa naţională Under 21 a României.

Bonusul vine ca urmare a calificării la Campionatul European găzduit anul acesta, în perioada 16-30 iunie, de Italia şi San Marino. 'Comitetul Executiv al FRF aprobă acordarea unui bonus în cuantum de 200.000 de euro pentru echipa naţională U21 ca urmare a calificării la Campionatul European U21 UEFA 2019', se menţionează pe site-ul FRF, fără a se preciza modalitatea de acordare a primelor către jucători şi membrii staff-ului tehnic.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat, luni, într-o conferinţă de presă, că membrii Comitetului Executiv au aprobat achiziţionarea unui sistem de monitorizare prin GPS a jucătorilor în timpul meciurilor, precum şi a unui sistem de scouting. 'Comitetul executiv a aprobat un proiect investiţional. Este vorba despre o investiţie de 100.000 de euro în achiziţionarea unui sistem GPS de tip Catapult. E un produs de top. Este cel mai scump, dar şi cel mai eficient. Oferta ne permite accesul la date inclusiv în timpul meciurilor. Iar începând cu primul cantonament al reprezentativei U21 şi primul meci al selecţionatei de seniori acest sistem GPS va putea fi utilizat de cele două staff-uri tehnice. De asemenea, tot azi s-a decis achiziţia unui alt sistem. Am intrat într-un parteneriat cu cei de la Wyscout pentru următorii trei ani, astfel încât staff-urile tehnice să aibă acces la toate detaliile în ceea ce îi priveşte pe jucătorii noştri care evoluează în afara ţării, dar şi despre adversarii pe care o să-i întâlnim', a precizat el.

Întrebat ce părere are despre informaţiile potrivit cărora jucătorul echipei naţionale a României urmează să se transfere de la Sparta Praga la un club din zona arabă, Burleanu a răspuns: 'M-aş fi aşteptat ca el să facă pasul spre un club mare din Europa. Dar eu sper ca ştirea să nu fie adevărată. Lăsaţi-mă să cred că încă nu s-a transferat'.

Citește și: Răzvan Burleanu, anunț privind supercupa României

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel