Bolcaș: "Îmi pare foarte rău! Eu NU sunt Adrian Năstase"

bolcas decenews
bolcas decenews

Procurorii DNA au făcut recurs la decizia Tribunalului București de a-i contopi pedepsele lui Adrian Năstase. Ei susțin că fostul premier și-a folosit influența politică în avantajul său și că ar trebui să primească un spor de pedeapsă. Acest subiect a fost comentat de avocatul Lucian Bolcaș.

Procurorii DNA argumentează cererea lor de a-i mări pedeapsa lui Adrian Nastase cu încă un an, pentru că acesta a fost "perseverent în infracțiuni".

"În ceea ce privește argumentele DNA-ului, eu cred că sunt în afara perimetrului juridic. Împrejurarea că Adrian Năstase nu a recunoscut faptele pentru care a fost trimis în judecată... reprezintă dreptul său de a se apăra. Recunoașterea poate să fie circumstanță atenuantă, dar în nici un caz, faptul că s-a apărat nu poate să fie o circumstanță agravantă. În ceea ce privește disprețul său pentru Justiție, îmi pare foarte rău. Să ne amintim și faptul că domnul Traian Băsescu a spus despre mine, când a refuzat numirea mea la Curtea Constituțională, că am un dispreț față de democrație. Mi se pare interesantă asemănarea, bineînțeles păstrând proporțiile. Eu nu sunt Adrian Năstase. Nu sunt profesor universitar, fost premier și nici fost președinte al Camerei Deputaților", a spus Lucian Bolcaș la Antena 3.

VEZI ȘI: Bolcaș: "Îmi pare foarte rău! Eu NU sunt Adrian Năstase"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel