Bogdan Toader, reales preşedinte al PSD Prahova

Social democraţii prahoveni l-au reales, joi, în cadrul conferinţei de alegeri, pe Bogdan Toader în funcţia de preşedinte al organizaţiei judeţene a PSD.

Toader, care este şi preşedintele Consiliului Judeţean, a fost singurul candidat, el aflându-se la conducerea organizaţiei PSD Prahova din septembrie 2015.

'Am încredere în toţi cei prezenţi în această sală, că se gândesc cum să câştigăm alegerile locale şi stă doar în puterea noastră, în puterea primarilor, consilierilor, în puterea de muncă şi dorinţa de a câştiga aceste alegeri (..). Noi avem cea mai bună echipă, o echipă care ştie să câştige alegerile şi cu siguranţă o vom face peste tot în judeţul Prahova. Şi eu am încredere în această echipă care mi-a acordat această onoare de a vă fi în continuare preşedinte al organizaţiei', a spus Bogdan Toader, după anunţarea rezultatului alegerilor interne.

Printre cei prezenţi la Conferinţa de alegeri a organizaţiei judeţene din Prahova, desfăşurată la Sala Europa a Palatului Administrativ Ploieşti, s-a numărat şi secretarul general interimar al PSD, Paul Stănescu, relatează Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel