Bogdan Chirieac: Mihai-Răzvan Ungureanu trebuie să dea explicații

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat, luni, la România TV, în legătură cu demisia lui Mihai Răzvan Ungureanu de la conducerea Serviciului de Informații Externe (SIE).

"România nu se află în război. Demisia lui Mihai-Răzvan Ungureanu trebuie să aibă o explicație solidă. Nu pot lăsa zvonurile să țină loc de explicații. Mihai Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe, șef de serviciu secret, premier. A revenit în funcția de director al SIE în urmă cu un an. Explicațiile trebuie să liniștească atât opinia publică din România, cât mai ales partenerii externi ai țării noastre", a comentat Bogdan Chirieac.

Mihai Răzvan Ungureanu a demisionat, luni, din funcția de șef al SIE.

Pe data de 24 iuie 2015, preşedintele Klaus Iohannis l-a desemnat pe Mihai Răzvan Ungureanu pentru un nou mandat la conducerea SIE. Acesta a fost numit prin votul Parlamentului din 30 iunie 2015.

Mihai-Răzvan Ungureanu a fost ministru de Externe între anii 2004-2007 și director al Serviciului de Informații Externe al României în perioada 2007-2012. El a fost premier în perioada februarie-aprilie 2012, când Guvernul condus de el a căzut după 78 de zile de mandat, în urma moţiunii de cenzură a opoziţiei.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel