Bogdan Chirieac: Liderii PSD sunt măcelăriți

Analistul politic Bogdan Chirieac a comentat situația politică actuală din România, în care premierul Victor Ponta a rămas, din motive medicale, pentru încă trei săptămâni în Turcia și președintele Klaus Iohannis a acceptat numirea lui Gabriel Oprea ca premier interimar pentru o lună, după ce a cerut buletinul medical al prim-ministrului.

"Gabriel Oprea, prim-ministru interimar, era singura soluție rațională pentru această înaltă demnitate a statului român. Nu știu cum se face, dar, în aceste momente, Partidul Social Democrat este măcelărit. Liderii PSD au fost măcelăriți, întâi avându-l în frunte pe dl Victor Ponta, acum însuși dl Victor Ponta" este de părere analistul politic, potrivit opiniei emise în emisiunea "La Ordinea Zilei", de la Antena 3. 

Victor Ponta publică pe Facebook buletinul medical cerut de Klaus Iohannis

Bogdan Chirieac a precizat că solicitarea actelor medicale care atestă că premierul este în incapacitatea de a-și exercita funcția este "ridicolă". "Dl Ponta n-a făcut operație pe cord deschis, n-a făcut operație pe creier, e o bubă la picior. Faptul că a ales să nu vină în România, pentru această chestiune, timp o lună, ține de alegerea domniei sale. În acest context, Gabriel Oprea era singura soluție rațională", a precizat analistul politic, care a subliniat că "e o gravă criză de lideri în PSD. Nu ai grei în PSD în acest moment".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel