Bogdan Andone vorbește deschis despre improvizaţiile de la FCSB

Antrenorul echipei de fotbal FCSB, Bogdan Andone, susține că echipa sa are nevoie de întăriri și că acum este nevoit să facă improvizații.

Bogdan Andone, a anunţat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că mai are nevoie de 3-4 jucători, precizând că în momentul de faţă este nevoit să facă improvizaţii şi a dat exemplu postul de fundaş stânga, rămas descoperit după vânzarea lui Junior Morais în Turcia. 'Mai avem nevoie numeric şi valoric de câţiva jucători. Un fundaş stânga este o prioritate pentru noi, pentru că acum vom face o improvizaţie. Dar sper şi îmi doresc ca în cel mai scurt timp să vină jucătorii de care avem nevoie. Am promisiuni de la patron că vor veni, iar printre ei un fundaş stânga şi încă 2-3-4 jucători. Dar ca să garantez 100% nu pot, pentru că nu depinde de mine. Însă din discuţiile cu dânsul a spus că va face tot posibilul să aducă jucători', a afirmat tehnicianul.

Opțiunile disponibile pentru FCSB

'Florin Ştefan (n.r. - de la Sepsi OSK) este o opţiune pentru noi pentru postul de fundaş stânga, la fel şi De Nooijer (n.r. - Bradley De Nooijer de la FC Viitorul). Sunt doi jucători foarte buni, ofensivi, iar nouă ne trebuie jucători cu profil ofensiv. Dar indiferent care dintre ei va fi, important e să vină cât mai repede', a adăugat el. Bogdan Andone a subliniat faptul că va fi aproape imposibil să joace până în septembrie cu lotul actual: 'Mai avem nevoie de încă un atacant, pentru că stăm doar în Hora şi Gnohere, care acum e accidentat. Vom avea nevoie de minimum un inter, poate chiar doi, dar depinde şi de ce se întâmplă cu Pintilii. Eu mi-aş dori jucătorii cât mai repede, pentru că jucăm din 3 în 3 zile. Pentru că va fi practic imposibil să jucăm până în septembrie doar cu jucătorii din lotul actual'.

Prezent la conferinţa de presă, jucătorul Florin Tănase a întărit spusele antrenorului: 'E simplu să îţi dai seama că nu avem un lot cu care să facem faţă în Europa League şi în Liga I. Ne mai trebuie 3-4 jucători pentru a ne descurca. Patronul îl vrea cel mai mult pe Ianis, dar e greu. Ianis va merge afară la o echipă foarte bună'.

Citește și:

Florin Tănase (FCSB) - E ciudat să jucăm în afara Bucureştiului

Junior Morais a părăsit FCSB - VIDEO. Va fi antrenat de Şumudică

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel