Blaga: În România, Gadhafi au fost Ponta și Antonescu

VASILE BLAGA - CONFERINTA DE PRESA
VASILE BLAGA - CONFERINTA DE PRESA

Vasile Blaga a speculat gluma lui Victor Ponta care asemăna situaţia din Libia cu cea din România. Blaga a spus că Ponta şi Antonescu au organizat "o lovitură de stat" în România, iar din acest punct de vedere s-a asemăna cu fostul dictator Gadhafi.

„Până la urmă există un pic de adevăr aici, adevărul este că într-adevăr a încercat lovitura de stat încercând să-şi acapareze instituţiile statului în mod nedemocratic, iar pe de altă parte putem spune că există o mare asemănare, îmi pare rău că trebuie să o fac, între România şi Libia din momentul lui Gaddafi numai că Gaddafi în România a fost dânsul şi cu Antonescu“, a mai spus Vasile Blaga.

Premierul Victor Ponta a declarat la Palatul Parlamentului că a observat o situație care seamănă cu ce s-a petrecut în Libia în urmă cu ceva timp.

„Dacă pot să fac o anumită glumă, şi sper să fiu bine înţeles, în ultima perioadă am văzut o situaţie care semăna cu ceea ce am văzut în Libia cu ceva timp. Opoziţia din ţară cerea partenerilor externi să bombardeze ţara ca să arate că lucrurile nu merg bine“, preciza Ponta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel