Bilete tratament balnear 2019. Cine poate beneficia, condiții, documente

Ema Apostu / 02 feb 2019 / 16:48 Salveaza PDF Comentarii

Bilete tratament balnear 2019. Cine poate beneficia, documente necesare. Anul acesta, pensionarii vor putea de bilete pentru tratament balnear, prin Casa Națională de Pensii Publice (CNPP).

Bilete tratament balnear 2019. Cine poate beneficia, condiții, documente. Autoritățile vor să acorde 59.622 de bilete de tratament balnear prin Casa Națională de Pensii Publice, în 19 serii. Durata sejurului de tratament balnear va fi de 16 zile cu tratament balnear de 12 zile, scrie a1.ro. De biletele de tratament pot beneficia pensionarii sau persoanele care sunt asigurate în sistemul public de pensii și care au trimitere de la medic.

Vezi și: Calendar Ortodox februarie 2019. Întâmpinarea Domnului, sărbătoare 2 februarie

Bilete tratament balnear 2019. Cine poate beneficia, condiții. Documente necesare:

- cererea tip de acordare a biletului de tratament;

- copie a actului de identitate;

- talonul de pensie (original ori copie);

- biletul de trimitere - formular cu regim special, unic pentru serviciile medicale de recuperare-reabilitare acordate de către societăţile de turism balnear şi de recuperare, eliberat de către medicul de familie sau medicul de specialitate, aflat în relaţii contractuale cu casele de asigurări de sănătate (copie, cu prezentarea actului original);

- programul de recuperare (copie, cu prezentarea actului original).

Bilete tratament balnear 2019. Cine poate beneficia, condiții, documente. Documentele se depun la casele teritoriale de pensii, iar biletele se obțin în funcție de punctajul obținut de fiecare cerere în parte.

Vezi și: Dieta 10X10. Slăbești 10 kilograme în 10 zile

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29